Debut för Hanna och Corinne

Under Årsunda HKs lokala tävlingar i dressyr red Hanna Larsson debut på Monique Nilssons sto Cool Corinne.Det blev en fin vinst på 65% i LC:1. I den efterföljande LB:1 blev det en 4:e placering på Hannas egna Fanta Gyro även här på 65%.
 
 
Hanna har bara ridit Corinne i ca 2 månader och hade inga höga förväntningar eller förhoppningar mer än att hon skulle sköta sig då hon har ett häftigt humör. Corinne kändes jätte fin på framridningen, lite spänd när hon kom in på banan då det var blött och tungt underlag. Hon kände sig jätte nöjd när hon red ut från banan efter programmet, och tycker att det är så kul att det ledde till en vinst i debuten!
 
Fanta Gyro, som är Hannas eget sto, är en rutinerad häst som tävlat högt i dressyr.  Detta var bara Hannas andra gång på dressyrbanan med Fanta. Fanta var väldigt spänd på framridningen och skrek efter sin kompis som stod i transporten. Kändes bättre inne på banan men blev väldigt stark och lite bakom lod. Hanna var inte lika nöjd med Fanta som Corinne när hon red ut från banan , men det ledde ändock till en 4:e placering!
 
 
Hanna och Fanta som fick hämta Corinnes pris.
 
Hanna och Corinne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0