StORK mästare i hoppning

Den 25 november anordnade Storvik Ovansjö klubbmästerskap i hoppning. Under dagen reds även Clear Round hoppningar. Klubben delar in sitt KM i Lektionsryttare häst/ponny samt Privatryttare häst/ponny.
 
Bland lektionsryttarna på häst fanns det bara 1 startande Julia Boberg på Zeke som vann med 4 fel i omhoppningen.
 
Lektionsponnyerna hade många som var dubbelt felfria men det längsta strået drog Linn Sjöström på Willy Wild Star med snabbaste tiden 18.3 och 0 fel, på andra plats landade Julia BranderBjörk och Jenny 0 fel tiden 18,6, tredje platsen tog Lisa Sundström och Lara v.d Haarweg hand om med 0 fel och 20,3.
 
De privata ponnyerna såg Alice Etheridge i täten med sin Nabbens Archimedes med 4 fel i omhoppningen och tiden 17,4 medan Emilia Högberg på Pam´s Dream tog hand om andra platsen med 4 fel tiden 18,6. Emma Johansson och Ultra blev uteslutna i omhoppningen och knep den gula rosetten.
 
Wilma Östlin på Van Halen var ensamt dubbelt felfria bland de privata hästarna och tog hand om den blågula rosetten. På andra plats Ida Johansson och Limbo med 4 fel i omhoppningen och trea kom Therese Ulander med Garryduff Dexter med 4 fel i grundomgången.
 
 
Klubbmästarna fr vä: Wilma/ Van Halen, Julia, Alice och Linn

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer du lägga upp resultatet från dressyr km på stork och resultatet från hrks km?

Svar: Det kommer jag lovar :)
gestrikeridsportresultat.blogg.se

2012-12-14 @ 20:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0