Målet är uppnåt

Söndagen startade med en MSV A:1 som drog ihop 20 startande ekipage. Frida Andersson och Christina Elsson från hemmaklubbe, samt Patricia Lüdke från Kungsgården var de som startade från Gästrikland.
 
Patricia och Gazpani har samlat mod och startade för första gången på några år en MSV A. Patricia var nöjd med ritten som belönades med 58,178%
 
Nästa på tur var Christina på sin Chardonnay som red ihop 63,721% och hamnade precis utanför placering. Den missade placeringen till trots var Christina väldigt nöjd.
 
En strålande glad Frida fick gå in på prisutdelning. Dock utan sin Polar Blitz. En 4:de plats på 64,341% räckte även till att vara färdigkvalade till nästa års YR SM.
 
Segrare i denna klass blev Anna Hedbys
 
I meetingets clou Intermediaire 1 fanns Gävle FRKs Cecilia Gustavsson med Highlander. De fick 63,728% efter ett jämnt och stabilt progra, där den störtsa missen kom i bytena i vart 3:e.
 
Segrade gjorde samma ryttare som i St Georgen Lena Wiman från Överby.
 
Som avslutning på helgens meeting reds en MSV C:1 med 18 startande ekipage.
 
Med nära 10% till närmast slagna ekipage vann Storviks Karin Boox och fux stoet Brittannia P 74,255%. Anna Grönberg från Högbo på sin Brandy kom delad tvåa på 65,745%. Den sista placeringen i klassen tog Gävle RS Eva Åhlander och San Dino på 64,681%
 
Karin/Britannia 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0