Fina resultat i Heby

Heby RF arrangerade i helgen regionala hopptävlingar för både häst och ponny.
 
Det var ponnyerna som fick äntra banan först under lördagen och det hela började med en seger till Gävle Ponnyklubb genom Ronja Frans och saluponnyn Gripsvad Pedro i en LB bed A:0/A:0, dubbelt felfri. Ingemar Hammarström från Högbo RK tog fjärde placeringen med familjeponnyn Munsboro Swap Shop, även de var dubbel nolla.
Bland c-ponnyerna tog Ponnyklubbens Elina MånsdotterKjerstensson på Red hot chili Pepper hem den röda rosetten, medan Gävle RS Lina-Maria Wallinder och Munsboro Maggie May fick en vit för sin 8:de plats.
 
Efter ändring va bana var det dags för att rida LA som var en ren tidshoppning bed A:0. Ronja och Pedro seglade på framgångsvågen och red in på en fin 3:dje plats.
I den större kat. C fick Elina och Pepper till en bra ritt och fick med sig ännu en placering hem, 6:a denna gång. Ingemars större systrar tog hand om de två sista placeringarna Selma 11:a med Bric a Brac och Klara 12:a på Chinchilla.
 
Söndagens tävlingar var vigda till de stora hästarna. Där fick Österfärnebos Erica Jäderberg och Santina till en bra ritt och fick med sig en fjärde plats hem i bagaget i 1.10 bed A.0/A:0. I Avd B red Ellinor Agebro felfritt med Be On Time BW.
 
Helgens sista klass var en 1.25 hoppning i två faser bed A:0 i bägge. Gävle FRKs Lisa Persson och Corazon fick 4 fel i fas två men tog ändå en 10:de placering.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0