22:a December

Cajsa Holmgren är 16 år gammal och bor i Forsby med mamma, pappa och brodern Victor. Hon går första året på Borgarskolans ekonomi juridik program. Började som femåring rida på islandshästar i Åbyggeby tillsammans med en ett år äldre kompis. Cajsa tävlar för Gävle Ryttarsällskap där hoppningen är hennes främsta gren men startar då och då även dressyr.
 
Tartuffe är Gävle RS lektionshäst som Cajsa har förmånen att får tävla. En korsnings val f: -98 av okänd härstamning. Oftast seg och snäll med de mest orutinerade men taggar till när nån mer rutinerad sitter på ryggen. Får han hoppa högre eller får på sig tävlings utstyrseln visar han en annan sida. Han har tidigare startat 130 hoppning med Therese Andersson. Cajsa och Tuffe har tillsammans startat 1.10 hoppning med vinster och placeringar. De har även startat LA:4 dressyr med bra resultat.
 
Cajsa var Gävleborgs representant på ridskolemästerkapet 2011 på Strömsholm. Detta är ett SM för ridskoleryttare. Hon vann hoppningsdelen och kom 6:a totalt när dressyren och hästkunskapen hade räknats ihop.
 
Hon tränar för GRS Carro Brodin och Kine Hall. Ibland får hon även rida för Leif Hall då hon hjälper till med hans Cilvano Z
 
Inför 2013 har inte Cajsa satt upp några speciella mål då skolan tar upp mycket tid men hon hoppas att hon ska kunna startat någon 1.20.
 
 
Cajsa och Tartuffes debut på gräs
 
 
Cajsa och Tuffe
 

 
På Strömsholm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0