14:e December

Nathalie Eklund är 24 år gammal och bor med sin pojkvän i Forsbacka mellan Gävle och Sandviken. Hon började som 6 åring rida på Gävle Ponnyklubb tävlade under 2012 för Högbo RK men ska till 2013 byta tillbaka till sin moderklubb. Jobbar som undersköterska och när hon inte tävlar med hästen hittar ni henne på folkracebanorna. Antingen i bilen eller hejar på pojkvännen.
 
Hästen Falerno även kallad Falle är en fux val f. 98 e: Tabac- Bordeux som står uppstalld hemma hos Nathalies mamma på hennes gård i Hofors. Nathalie köpte honom av en tjej i Stockholm sommaren 2010 och han var då lite hoppad och tävlad LB dressyr.
 
Nathalie och Falle har under åren samlat mängder med vinster och placeringar tom MSV C och har under 2012 även debuterat MSV B. Den som hjälpt dem upp i klasserna är Högbo RKs Fredrik Böhling.
 
Under 2013 vill Nathalie befästa bytena som har varit lite struliga under debut året samt att bli mer samspelta inne på banan så rörelserna blir bättre och att de kan klättra uppåt i klasserna. Men det viktigaste av allt är att Falle får vara frisk och glad.
 
 
Nathalie med sin Falerno

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0