13:e December

Sara Sjöberg är 18 år gammal och bor i Gävle med mamma, pappa och tvillingsystern Emma. Går sista året på Borgarskolans samhällsprogram med inriktning ekonomi. Hon började följa med faster Birgitta Sjöberg till stallet redan som 2 åring men som 6 eller 7 åring fick hon gå hästskötarkurs ute på Gävle Ryttarsällskap som hon än idag rider för.
 
Då Saras faster "Gitta" tyvärr varit sjuk under en längre tid fick hon äran att rida hennes Il Primero, val f: 98 e: Master u: Henna- Haakon. Han kallas till vardags för Uno och har gått St George. Sara har under 2012 startat MSV C och lyckats med att kvala till MSV B. Sara och Uno fick även möjligheten att vara med i GRS Div 1 lag, vilket Sara tyckte var super kul, som vann hela serien.
 
Trots att Sara tävlar mest dressyr så kan hon även få för sig att starta en hopptävling när det erbjuds, dock är det mest fokus på dressyren.
 
Sara och Uno tränar mycket för faster "Gitta", samt Eva Åhlander och Hanchen Ressle. Dock fortsätter Sara att rida på lektion med ridskolans hästar och då rider hon för Kine Hall.
 
Målsättningen för 2013 är att Sara vill befästa sig i MSV B och den högsta önskan skulle vara att få till kval till MSV A. Hon är evigt tacksam för att hon fått möjligheten att träna och utvecklas med Uno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sara med Il Primero

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0