10:e December

Anna Grönberg är 31 år gammal och bor med maken och sonen i Mårstbo utanför Gävle.Jobbar på RG Marknadspartner AB med admnistration och merchandising. På gården finns hästar, katter, kaniner och en hund. Anna började rida med sin farfar, som varit både ridande polis och militär. De höll till i Kungsberget på somrarna när hon var mycket liten. Som sexåring började hon rida på Gävle RS och blev fast. Hon tävlar idag för Högbo Ridklubb.
 
Brandy är hästen som kom in i Annas liv i Augusti 2010. En svensk halvblodsvalack f -98 e:Briar u: Dotti ue: Herkules. Han är utbildat tom Msv B dressyr. Anna och Brandy har under året debuterat i Msv B:4. De har massa placeringar tom Msv C.
 
Anna har även en 4-åring e: Alcatraz ue: Ragtime Band hemma. Han heter Fire Honey Bee och ägs av Yvonne Green. Har mest varit med på klubbtävlingar och vann även KM i Högbo. Han är en trevlig individ som ska säljas.
 
Under 2013 vill Anna bli stadigare och tryggare på Msv B nivå och detta har hon tränarna Fredrik Böhling samt Maria Ia Eriksson.
 
 
Anna och Brandy
 
 
 
Anna med "Sockertoppen"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0