VW Grand Prix

VW Grand Prix första deltävling gick hos Gävle Ryttarsällskap 28-30 september. Efter ytterligare två kvaltävlingar var det dags för finalen i Flyinge.
 
22 stycken hade kvalificerat sig för att rida denna GP final som gick över 1,50 m höga hinder och Björn Carlsson var det som hade designat banan. Då klassen var en winning round, 6 plac, var publiken garanterade att få seen omhoppning. Björns bana gav exakt 6 st felfria ryttare som fick göra upp om segern i omhoppningen.
 
I denna omhoppning sågs två OS deltagare i form av Rolf-Göran Bengtsson och Jens Fredricsson samt även Annika Gustavsson och Emma Emanuelsson som brukar komma och tävla både i Gävle och Högbo.
 
Högst upp på prispallen klev ovansagda Emma Emanuelsson på Titan (val f -03 e Camaro M-Cardento, upp A o K Wärmefjord) med 5 sek marginal till tvåan Annika Gustavsson och Undine. Emma fick 200 000 för besväret och även en biljett till Globen i första adventshelgen. Annika fick 100 00 och även hon en biljett till Globen. Dessa två var de enda felfria i omhoppningen. På 3:e plats Niklas Arvidsson med Click and Cash 1155 som snabbaste 4 felaren.
 
Resultat
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0