6:e December

Selma Hammarström är 12 år gammal och bor med sina föräldrar och hela åtta syskon på en gård i Delsbo. Man kan säga att hon har hästarna i blodet då hon ridit i hela sitt liv. Tävlar gör hon för Högbo Ridklubb men familjen håller på och startar up en egen klubb som heter Mitt Hjärtas Häst sportcenter.
 
Timaru är ett C-ponny sto, skäck, f:04 import från Irland har gått 2* fälttävlan. Selma har vinster och placeringar i Msv B hoppning samt startat 1* fälttävlan
Sligo Fortunus håller till bland de största ponnyerna, skimmel sto f:07 e:okänd u. CTS Luck Penny, e. Heritage Fortunus, import från Irland. Det var med Sligo som Selma kom 2:a i ungponnyernas SM i Kat D. De har även startat P90 fälttävlan samt LB hoppning.
Bric a Brac är även det en Irländsk import, val f: 01, kat C. Tillsammans har de startat Msv B hoppning och ska debutera Msv A.
Munsboro Black Betty är en svart D-ponny från Irland f: 05 och med denna ponny har hon startat LA
 
Selma är van att tävla och det högsta hon startat är Msv B hoppning samt 1* fälttävlan. Hon var även med och red i Högbos lag på Strömsholm som tog guld.
 
Målet för Selma under 2013 är att rida Msv A med Bric och göra det bra. Med Timaru vill hon kvala in till SM och högst upp på listan ligger en start på Nordiska Mästerskapen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0