24:e December

Frida Andersén är 22 år gammal och har precis flyttat från Hofors till Storvik där hon och sambon Stefan hyr en del i mamma Annkis hus. I detta hus bor förtutom Frida och Stefan, mamma, pappa, pappans sambo och den ena yngre brodern. Jobbar som tandhygienist. Hon sattes förmodligen i sadeln innan hon kunde gå. Är i princip uppvuxen på Hofors Ridsällskap där mamma jobbar och det är även klubben hon tävlar för.
 
Frida har många meriter på ponny och då speciellt D-ponnyn Lillefot där hon red tre Europamästerskap med ett brons som bästa resultat, red även hem bla individuellt silver samt guld i lag på Nordiska Mästerskapen.
 
Största stjärnan i stallet är Herta. Ett sto f: 02 e: Cortus- Krius som familjen Andersén fött upp själv. Har vinster och placeringar i tom Msv C, utbildad och startad tom Msv B:4 dressyr. Utbildad 130-140 hoppning. De har startat svår (CCI3*) internationell fälttävlan. Tillsammans har de 1 guld i SM för Unga Ryttare samt tog ett brons i deras första senior SM.YR EM brons i lag samt mycket, mycket mer.
Hon har även flertalet yngre hästar mellan 2-4 på gång.
 
Tränar gör hon för "allt i allon" mamma Annki Andersén. Tina Lundin i dressyr samt Leif Hall i hoppningen.
 
Det absoluta målet för Frida och Herta under 2013 är att ta en plats i svenska laget på Europeiska Mästerskapen som går i Malmö som går av stapeln den 29/-1/9.
 
Blev utsedd till Gästriklands bästa Idrottskvinna 2012 av Arbetarbaldet/Gefle Dagblad.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0