Klara färdiga gå

 
Klara/ Chincilla
 
Klara Hammarström från Högbo RK var på Grevagårdens Christmas Show och red hem många fina placeringar på både ponny och häst.
Med Monthy Marco red hon 3 st 1.20 och tog en 7 placering som bäst i en tidshoppning.
 
Med Kings Dumbledore i Kat D började hon helgen med en LB och var dubbelt felfri men var 2 hundradelar från att få placering. Gävle RS Frida Rosen och Ali Lee tog här hem en tredje plats.
Med "Kungen" fortsatte helgen strålande med att vara felfri i alla starter i LA och därmed är de färdigkvalade till Msv B. I och med dessa felfria ritter tog de hem 2 vinster samt en 8:e plats och detta var deras andra tävling tillsammans!
 
C-ponnyn Cinchilla är även den en ny bekantskap och de började helgen med en LB och var där utanför placering. Men i de efterföljande LA klasserna blev den 1 vinst och två 5:e platser och de var felfria genom alla tre starterna.
 
June är även hon en C-ponny och Klara red hem en 2:a plats med henne i en LA.
 
Såhär säger Klara själv om helgen: Jätte roligt att hästarna var så på, taggade, så hopp glada. Extra roligt att det var min andra tävling på dom nya och att jag kvalade till medelsvår på båda! Sjukt kul att jag bara fick nollor på Chilla och Kungen
 
Lillebror Ingemar fick till några bra ritter i både LB och LA med Munsboro Swap Shop samt nya E.T Starmover. Tyvärr räckte det inte till placering.
 
Klaras tvillingsyster Selma red June, Munsboro Black Betty och Bric a Brack med blandade resultat som tyvärr inte räckte till placeringar.
 
Frida Rosén med sin Ali Lee startade fler klasser under helgen och var felfri i en LA och hamnade strax utanför placering.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0