8:e December

Veronica Sebelius bor i metropolen Kungsgården på en gård med man, barn och lite djur. Började rida som 8åring på alla möjliga hästar i skogarna i Hälsingland och hängde på Farstanäs Ridskola i Stockholm. Tillhörde den generationen som borstade och mockade dag ut och dag in för att få den där efterlängtade gratislektionen en gång per termin!! Är utbildad ekonom samt socionom och jobbar som biståndshandläggare och utreder LSS/ SoL.

På gården finns halvblodsvalacken Lucky Luciano M, kallad Bernhard eller Berra, f -93 e: Pepe 747 Quenne Jillie. Har varit i Veronicas ägo sedan han var 7 år gammal. Han är utbildad LA dressyr och startad LA 3. Han har även startat 1.10 hoppning med dottern Daniella. Då han är lite kort i rocken med sina 157 cm gör han sig inte så bra på lång bana men LA 2 är ett utmärkt program med många moment. Tränar gör de för Maria Ia Eriksson och förr även mycket Tuula Johansson. Berra är en bussig och rolig häst och bästa vän. En sån häst man äger en gång i livet
 
Goliat eller Olle är den andra hästen på gården. En shetlandsponny med fin stam. Men han har en felmutering och därmed dvärgsanlag och har därför alldeles för korta ben och en liten bula i pannan. Jättesöt och underbart snäll.
 
Veronicas mål för 2013 är att komma ut på tävlingsbanorna igen då 2012 blev ett år med avsliten hälsena. Då hoppas hon på att komma upp i LA nivå igen. Att hålla Berra i bra kondition och bra hälsa så länge det går både fysiskt och psykiskt är ett annat mål. Självklart är främsta intresset dressyr men älskar att titta på fälttävlan. Så länge dottern håller sig därifrån.
Tävlar gör hon för Kungsgårdens Ryttarklubb
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0