5:e December

Johanna Åberg är 20 år gammal och bor mestadels med mamma och pappa i Sandviken. Men ibland även med pojkvännen i Bro utanför Stockholm. Tog studenten 2011 och pluggar nu på folkhögskola.
 
Douglas är en lektionhäst på Storvik Ovansjö RK, f:1999 av okänd härstamning. En liten häst som knappt tog sig över ponnymåttet med sina 153 cm. Douglas har inte riktigt förutsättningarna för att vara en dressyrhäst men Johanna anpassar sina förväntningar efter hans förutsättningar. De har tillsammans startat LB dressyr.
 
Johanna har även möjligheten att rida mamma Anneli Åbergs Conventino f:05 e: Don Charly- Palermo, som startat MSV C och utbildad MSV B. Det är tänkt att hon ska kunna låna honom när han är mer rutinerad på tävlingsbanan. Då han verkar ta tävlandet med ro så hoppas hon att det blir snart.
 
Då Johanna tycker det är skoj med lite utmaningar så hjälper hon även till att rida kallblodshingsten Bergakungen som har mycket fina resultat på travbanan med bla vinst i V65 och de hoppas på comeback till våren.
 
Johanna tränar mest för mamma Anneli samt StORKs ridskolechef Lotta Nyman Eriksson.
 
 
 
Johanna och Douglas
 
 
 
Bergekungen

Kommentarer
Postat av: Anna Grönberg

Vad fina ni är tillsammans Johanna, du och söta Douglas! O beröm till Vickan för en rolig och intressant blogg. Superkul att läsa om alla presentationer och om allt som händer inom ridsporten. Bra idé! :)

Svar: Tack Anna :)
gestrikeridsportresultat.blogg.se

2012-12-05 @ 14:14:15
Postat av: johanna

Åh vad roligt :-D tack Anna. Men Vickan, han heter bergekungen med e ;-)

Svar: Uppdaterad :)
gestrikeridsportresultat.blogg.se

2012-12-05 @ 15:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0