2:a December

Emma Sjöberg är 18 år gammal och bor i Gävle med mamma, pappa och tvillingsystern Sara. Går sista året på Borgarskolans samhällsprogram med ekonomisk inriktning. Följde med faster Birgitta Sjöberg redan som 2åring till Gävle Ryttarsällskap och fick som 6-7 åring börja med hästskötarkurs på klubben som hon än idag tävlar för.
 
Emma rider och tävlar Berit Lindahls fux valack Vasco f:02 e: Larix - Renova som har det mindre smickrande smeknamnet Giraffen. Hon brukar även tävla Gävle RS lektionshäst Fissur f: 97 e: Elmshorn- Ganesco.
 
Giraffen har Emma kamperat ihop med i nära nog 2 år och de började sin bana i LC och har under 2012 tillsammans debuterat MSV C och lyckats kvala till MSV B.
Med den snälla och pålitliga Fissur har Emma däremot tränat och tävlat ihop 3 år och har tillsammans startat LA 4 dressyr och 1m hoppning, dock är han utbildad och tävlad högre.
 
Under vintern kommer Emma och Vasco att träna stenhårt på byten så hon kan befästa dem och till sin hjälp har hon tränarna Eva Åhlander och Hanchen Ressle. Hon har även tränat för Gustaf Svalling samt att hon får mycket stöd av faster Gitta och Catarina Olsson.
Med Fissur tränar hon mest för Caroline Brodin och Kine Hall, faster Gitta har ett litet finger med i spelet även här.
 
Emmas mål för 2013 är att kunna byta, och att både hon och hästen ska känna sig säkrare med kandar och vill gärna starta MSV B. Emma vill självklart att både hon, Vasco och Fissur ska få vara glada friska och motiverade tillsammans.
 
Emma och Fissur
 
 
Emma med Vasco
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0