20:e December

Sandra Sjöholm snart 21, fyller på julafton. Bor med mamma och pappa i Storvik men planerar att flytta ihop med pojkvännen Karl efter nyår. Studerar till ekonom på högskolan i Gävle och tar examen till sommaren 2013. Har sommarvikarierat på Lillvik i Storvik sedan tre år tillbaka. Började rida som 5,5 åring på Storvik Ovansjö Ridklubb som hon även tävlar för. Red och tävlade för Högbo RK mellan 2005- 2009. Red hoppspecial på lektionsponnyn Ifax samt red lite på mammas stohäst Madame innan hon fick sin första ponny vid 10 års ålder.
 
Lady VI var b-ponnyn som Sandra började tävla på. De startade Msv B och hade vinster och placeringar hela vägen upp. Tog DM- brons 2003 och ett silver 2004. De startade även LB dressyr med vinster och placeringar. Efter Lady har Sandra haft tre andra ponnyer som hon tävlat i klasser tom LA hoppning och LA dressyr med bra resultat. Har även startat lätt fälttävlan på D-ponny.
 
Idag har Sandra två hästar där hoppningen är hennes främsta gren men startar även dressyr när andan faller på.
Clint Eastwood, ”Clintan”,  val f: -03, e: Artist u: Fiotina ue: Landlord. De köpte honom när han var 4 år gamal. De har startat 110 cm med bra resultat och LB:1 dressyr med godkända resultat. Har sedan  börjat om eftersom han har busat en hel del.

Sisca, sto f: -08, e: Sancisco ee: Sandro Hit u: Prisca ue: Prinz Oldenburg.
Köpte henne när hon var 2 år gammal. Hon i år startat 90 cm hoppning. Riden och utbildad sedan sommaren 2012.

Sandra tränar hoppning för StORKs Lena Liljedahl och dressyr för HRKs Anna Eriksson

Målen för 2013 är att fortsätta utbildningen av Sisca, komma ut och tävla och debutera någon dressyrtävling. Komma ut och tävla med Clintan och rida stadiga rundor i 1m och starta lite dressyr, eventuellt starta 110 cm igen.

 

 
Madame
 
Clintan
 
 
 
Sisca
 
 
Lady

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0