12:e December

Madeleine Ljungren eller Madde som hon kallas är 17 år gammal och bor med mamma, pappa och bror i Åshammar utanför Sandviken. Började rida med sin moster på en shettis och när hon var 9 år gammal började hon rida på Storvik Ovansjö RK, idag tävlar hon för Högbo Ridklubb. Går andra året på Bessemerskolans vård & omsorgsprogram.
 
Började sin tävlingskarriär på C-ponnyn Country Girl som köptes av Lovisa Lundin i Valbo. När Madde började bli lite lång för Elsa så köptes Zacharias.
Zacharias är en New Forest val f 04 e: Esse Golden Boy - Zansibar, fuxfärgad och håller till i Kat D. Köptes som 5 åring och han hade då gått ungponny championatet.
Madde har även fått förtroendet att rida moster Camilla Ljungs treårshingst Infinity Star e: Don Primero.
 
På tre år har Zacke och Madde tagit sig upp i de högsta klasserna man kan göra som ponny ryttare, FEI med placeringar. I klasserna snäppet under FEI har de tagit mängder av vinster och andra placeringar. Två år i rad har Madde deltagit på Lag SM med Högbo. Hon tränar dressyr för Högbos Fredrik Böhling samt GRS Eva Åhlander.
Trots att det är dressyr som gäller nuförtiden hopptränar hon fortfarande för StORKs Lena Liljedahl när andan faller på.
 
Under 2013 som är Maddes sista ponnyår är det största målet att de ska lyckas kvala till det individuella SM:et
 
Madde och Zacke
 
Infinity Star

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0